Győr

Gyor2.jpgGyor4.jpgGyor3.jpgGyor.jpg

Győr, oras plin de culori, se afla la jumatatea drumului între Viena si Budapesta si adaposteste o serie larga de obiective arhitecturale, culturale si naturale. Győr este al doilea cel mai bogat oras din Ungaria, dupa Budapesta, în ceea ce priveste monumente istorice. Orasul a fost premiat de UE pentru îngrijirea cladirilor istorice, datorita reconstruirii centrului baroc al orasului. Biserici, palate, muzee, balcoane caracteristice amplasate la colturi si stradute înguste, toate evoca un adevarat aer istoric. Győr este denumit si orasul apelor, fiindca este situat pe malul Dunarii si al râului Moson, la confluenta râurilor Rába si Rabča.

Alegeti Hotelul dvs.

Hotel Ibis Győr

Hotel Ibis Győr
Hotelul Ibis Gyor este amplasat in centrul orasului Gyor. Datorita amplasarii sale in apropierea centrului baroc, a centrului comercial, stadionului si parcului industrial, hotelul este locatia...
De la 37 EUR

DESTINATII VIITOARE

Aceste site-uri obisnuiesc sa furnizeze servicii, sa personalizeze anunturi și sa analizeze cookie-urile vizitatorului. Informatiile referitoare la modul în care utilizati acest site web sunt impartite cu Google. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri .