Trupa Bon Jovi concerteaza in Bucuresti

Trupa Bon Jovi concerteaza in Bucuresti

It's my life...It's now or never…I ain't gonna live forever…I just want to live while I'm alive – cat de cunoscute iti sunt aceste versuri? Vino in Bucuresti sa canti impreuna cu trupa preferata piesele It's my life, Always, Livin 'On a Prayer sau Bed of Roses. Ai ghicit, este vorba despre Bon Jovi. Trupa ce-i poarta numele solistului sau va concerta din nou in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Asadar, stii ce faci pe 21 iulie 2019? Daca esti un fan adevarat al trupei Bon Jovi vii la concertul ce face parte din turneul ultimului lor album “This House Is Not For Sale”. Acesta a debutat in fruntea clasamentelor din intreaga lume.

Formatia Bon Jovi soseste la Bucuresti in formula Jon Bon Jovi, voce si chitara, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducatorul si compozitorul John Shanks si chitaristul Phil X.

Bon Jovi a fost formata in 1983. Trupa a lansat 13 albume de studio de-a lungul existentei sale, vandute in peste 130 de milioane de exemplare in intreaga lume. Aceasta este parte din prestigiosul Rock And Roll Hall of Fame, din care fac parte Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones si alte trupe renumite. De-a lungul timpului, talentul trupei a fost recunoscut prin castigarea unor premii prestigioase precum World Music Award for Best Selling Rock Band of The Year, BRIT Award for Best International Band sau Billboard Music Award for Top Touring Artist.

Dupa ce te-ai distrat, e timpul sa te odihnesti. Stim noi locul perfect! Mercure Bucharest Unirii, hotelul din centrul Bucurestiului, este ideal pentru a-ti incarca bateriile alaturi de familia si prietenii impreuna cu care ai participat la concert. Urca in camera pregatita de staff-ul care face tot posibilul ca tu sa te simti ca acasa, alege preparatul favorit din meniu si comanda in camera ta cina delicioasa pe care cheful cu experienta de la hotelul de 4 stele ti-o pregateste.

Rezerva o camera la Hotel Mercure Bucuresti Unirii!    

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe