Aeroportul International Henri Coanda

Aeroportul International Henri Coanda

Vrei sa-ti faci prieteni in intreaga lume? Sa descoperi culturi indepartate? Sa-i intelegi mai bine pe oamenii care se afla la sute de kilometri departare? Porneste in calatoria ta de relaxare sau de business din jurul lumii de pe Aeroportul International Henri Coanda. De la Viena, Istanbul sau Tel Aviv pana la Barcelona sau Dubai, zeci de destinatii sunt la doar cateva ore distanta. Alegerea este doar a ta.

Pe urmele lui Henri Coanda

Intr-o lume in care putini indraznesc sa viseze si chiar si mai putini au curajul sa-si urmareasca visurile, la numai 24 de ani inginerul roman Henri Coanda a inventat primul avion cu reactie. Aeroportul care ii poarta numele a fost inaugurat in 1968 si la acel moment pista avea o lungime de 3500 metri, depasind lungimea celei din Aeroportul Orly din Paris.

Astfel a inceput cu pasi mici o noua era in privinta posibilitatilor de a descoperi colturile lumii mai greu accesibile pana atunci romanilor. Totusi, zborurile comerciale au luat amploare dupa anii ‘90.

Aeroportul International Henri Coanda este tranzitat anual de tot mai multi calatori dornici sa plece in calatorii memorabile. Fiind localizat in Otopeni, este usor accesibil din zona de nord a Bucurestiului, fiind la o distanta de aproximativ 20 – 30 de minute cu masina personala sau taxiul.

Din Bucuresti in jurul lumii

Daca vii din alta zona a tarii si vrei sa ajungi plin de energie la destinatie sau, din contra, daca te intorci acasa, Pullman World Trade Center este locul ideal in care sa te odihnesti in timpul tranzitului. In hotelul de langa Aeroportul din Bucuresti esti rasfatat asa cum meriti si esti gata sa iei cele mai bune decizii de business sau sa te distrezi impreuna cu cei dragi.

Camerele de la Hotel Pullman Bucuresti sunt spatioase, serviciile de Room Service sunt disponibile 24/7. In plus, la cererea ta, colegii nostri te vor suna sa se asigure ca nu intarzii la Aeroportul situat la doar 12,5 km distanta. Ajuns la destinatie, indiferent daca este vorba despre Budapesta sau New York, te poti caza la unul dintre cele peste 3,500 de hoteluri Accor din intreaga lume.

Acum este momentul in care poti sa descoperi zeci de destinatii, de la city break-uri in Europa, la destinatii exotice. Incepe calatoria!

Rezerva o camera la Hotelul Pullman din Bucuresti!

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe