Top 5 atractii turistice aproape de Mercure Unirii

Top 5 atractii turistice aproape de Mercure Unirii

Unde sa te cazezi in Bucuresti, atunci cand cauti o locatie eleganta si aproape de centru? Primul gand merge catre Hotel Mercure Bucuresti Unirii, plasat aproape de toate punctele de interes ale orasului, oferind o priveliste de ansamblu asupra Bucurestiului.

Ce sa vizitezi atunci cand esti cazat la Hotel Mercure Bucharest Unirii?

Amplasarea strategica a hotelului ofera clientilor posibilitatea de a ajunge rapid la nenumarate atractii din zona. Capitala Romaniei se numara printre destinatiile turistice preferate din Europa Centrala si de Est, tocmai pentru bogatia obiectivelor demne de vizitat. Descopera, mai jos, care sunt top 5 atractii din jurul hotelului, pe care le recomandam.

Centrul Vechi al capitalei este, probabil, pe lista oricarui turist care vine in Romania. Cunoscut deja de toata lumea pentru multitudinea de baruri, restaurante, mici teatre si galerii de arta el este, in fapt, centrul istoric al orasului. Pentru vizitatorii care cauta doar un local in care sa isi spuna povestile, sa incerce bucatarii internationale sau sa danseze pana dimineata, acesta este locul care ofera cele mai multe optiuni. Cei care cauta si altfel de povesti, nescrise, cu iz istoric, au nevoie doar de rabdare pentru a le descoperi.

Biblioteca Nationala a Romaniei este preferata de catre iubitorii de carti. Cladirea de pe Bulevardului Unirii a fost construita recent si gazduieste o multime de volume, noi sau de colectie, fiind cea mai mare biblioteca din Romania.

Palatul Regal este o cladire cu o semnificatie culturala deosebita, pe holurile caruia au pasit, inaintea Regelui Ferdinand, Reginei Maria sau Regelui Mihai, personalitati precum Alexandru Ghica Voda sau Alexandru Ioan Cuza.

Muzeul National de Arta al Romaniei este gazduit de catre Palatul Regal. In incinta lui descoperi cea mai mare colectie de pictura din tara, colectii importante regale, cei mai buni pictori romani, precum Theodor Aman sau Nicolae Grigorescu si nume semnificative din arta mondiala, precum Rembrandt, Monet, Renoir, Pissarro.

Fantanile din Piata Unirii sunt rezultatul unui proces de reabilitare, desfasurat in anul 2018. Vizitatorii pot descoperi noua tema a fantanilor, aleasa in anul centenarului: hora, dans traditional romanesc, simbol al Marii Uniri din 1918. Dansatorii horei sunt prinsi in jurul Soarelui, iar pe fundalul mozaicului bazinelor putem admira motivul franghiei rasucite, atat de frecvent intalnit in decoratiunile romanesti. Toate aceste simboluri sunt dublate de un sistem complex de divertisment cu apa pentru spectacole multimedia, o incantare pentru vizitatori!

Descopera arta, cultura si viata sociala a Bucurestiului

Alege sa te cazezi la Hotel Mercure Bucharest Unirii si ai acces facil catre cele mai interesante locatii pe care orasul le ofera. Explorezi arta, cultura si viata sociala a capitalei, apoi te intorci intr-un spatiu confortabil si elegant, in care sa iti reincarci bateriile.

Rezerva acum o camera la Hotel Mercure Bucuresti Unirii!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe