BurgerFest 2019 sau unde mananci cei mai buni burgeri in Bucuresti

BurgerFest 2019 sau unde mananci cei mai buni burgeri in Bucuresti

Uneori, cand nevoia de carbohidrati este mare, simtim pofta pentru un burger suculent si extrem de gustos. Ce faci cand vrei sa mananci cel mai bun burger din Bucuresti? Daca e luna mai, mergi la BurgerFest, locul in care ii gasim in peste 70 de sortimente!

Arome proaspete si complexe pentru cei mari, cei mici si patrupezi

Editia BurgerFest de anul acesta, a cincea deja, se desfasoara la Verde Stop – un refugiu al naturii in mijlocul orasului. In perioada 10-12 mai, vizitatorii sunt asteptati sa se bucure de nenumarate sortimente culinare, gandite de catre chefi cunoscuti sau in devenire. Pentru ca burgerul, oricat de sofisticat ar fi, nu poate fi savurat pe cont propriu in totalitate, festivalul aduce producatori de bere, furnizori de cafea si deserturi interesante, pe placul gurmanzilor care se gandesc, deja, la pairing. Aceia din noi care nu cautam food pairing, ci doar un moment de relaxare, suntem asteptati cu toata familia, mari, mici si patrupezi, deopotriva, pentru a ne bucura de weekend.

Printre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti si din tara vor putea fi gasite in cadrul festivalului, pana acum anuntandu-si prezenta 22. Chefii se vor intrece in creativitate, iar vizitatorii vor fi rasfatati din orice directie ar privi. Natura, spatiu liber, mancare savuroasa si relaxare toatala – suna precum descrierea unui film de weekend. Pentru ca orice film bun merita un soundtrack pe masura, organizatorii promit concerte in toate cele trei zile de festival.

Competitia Burger Battle va desemna cel mai bun burger

Restaurantele participante pot intra in competitia Burger Battle, prin care se va alege cel mai gustos burger din cadrul festivalului. Cei care vor gusta si evalua preparatele sunt trei chefi cunoscuti, respective Chef Alex Petricean, Chef Foa si Chef Nico Lontras. Desi experienta ii recomanda intru totul, nu trebuie sa ii credeti pe cuvant, ci puteti incerca toate preparatele inscrise in competitie. Mai mult decat atat, daca sunteti aventurieri intr-ale bucatariei, va puteti inscrie in competitia amatorilor. Burgerul amator castigator poate ajunge in meniul unui restaurant.

Cazeaza-te la hotel Ibis Styles Erbas si ajungi rapid la BurgerFest

De la Ibis Styles Bucuresti Erbas puteti ajunge pe jos la VerdeStop. Fie ca sunteti in vizita alaturi de familie, fie ca alegeti sa calatoriti singur, hotelul va pune la dispozitie facilitatile care va vor intampina toate nevoile. De la el pana la cel mai bun burger din Bucuresti va fi doar un pas.

Rezerva acum camera ta la hotel Ibis Styles Erbas!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe