Cele mai tari cluburi din Bucuresti

Cele mai tari cluburi din Bucuresti

Cand vizitezi Bucurestiul, pe timp de zi, observi un oras pe cat de istoric, pe atat de modern. Insa te-ai intrebat vreodata ce fata a orasului descoperi pe timp de noapte si care sunt cele mai frumoase locuri care iti arata spiritul viu al Bucurestiului dupa apus?

Reputatie de party people

Unul dintre lucrurile pentru care sunt romanii recunoscuti international este modul in care se distreaza. Genetic, sau nu, suntem sufletul petrecerii. Asadar, atunci cand cauti cluburi in care sa dansezi in vacanta, unde este cel mai potrivit loc in care sa le gasesti daca nu in Romania, respectiv in Bucuresti, cel mai cosmopolit oras al tarii?

Optiunile sunt nenumarate. Gaseste mai jos o selectie de la care sa pornesti, atunci cand vrei sa descoperi cum sa te distrezi pana la orele diminetii.

Pornind din nordul orasului, pe Calea Floreasca, gasim o locatie careia numele ii descrie esenta: Uanderful. Mese din lemn, canapele si scaune colorate, mobilier elegant pus in valoare de luminile atent alese, un meniu select si cocktailuri creative – toate sunt completate perfect de ritmurile care nu iti vor permite sa te asezi. Uanderful e clubul in care ajungi dupa o zi de plimbari, care iti da putin ragaz sa te relaxezi, bucurandu-te de decorul modern, dupa care iti da un puseu de energie, care sa te tina pana in zori.

Turistilor care vin pentru prima data in Romania le recomandam o locatie deja traditionala in materie de cluburi. Traditional numai prin longevitate, deoarece Fratelli este unul dintre cele mai moderne cluburi in care veti pasi, descoperind nume cunoscute in viata sociala bucuresteana, concertele celor mai mari artisti actuali, muzica buna si atmosfera plina de energie. Iar daca doriti sa va relaxati la o cafea inainte, puteti merge in Fratellini, un local elegant, din care sa va incarcati bateriile pentru noaptea care va asteapta.

In Gaia Boutique Club mergi atunci cand cauti o atmosfera ceva mai relaxata, in termeni de dress code, insa la fel de incendiara in termeni de muzica si distractie. Aceia care vor sa se bucure de un desert fin si priveliste asupra lacului Herastrau, inainte de a parasi confortul canapelei si a dansa pana in zori, recomandam clubul Funky.

Daca va doriti mai mult glam si mai putin lounge, Bamboo este locul pentru tine si prietenii tai! Situat in apropierea Lacului Tei, aici veti gasi DJ moderni, spectacole de lumini si dansuri care sa va taie rasuflarea, barmani care stiu dintr-o privire ce cocktail cautati si multe altele!

Cazeaza-te la hotel Ibis Style Erbas pentru acces facil la cluburi

In zona de nord a capitalei gasesti hotelul Ibis Style Erbas, unde sa odihnesti, intr-o atmosfera eleganta, dupa noptile energice petrecute in cele mai tari cluburi.

Rezerva acum o camera la Ibis Style Erbas!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe