Concert Dire Straits la Sala Palatului

Concert Dire Straits la Sala Palatului

Piesele muzicale “Sultans of Swing”, “Money for Nothing”, “Romeo and Juliet” si multe altele vor rasuna in seara de 15 octombrie 2018 la Sala Palatului din capitala. Vino sa te bucuri alaturi de prieteni de hiturile trupei londoneze!

Acum mai bine de 20 de ani, membrii trupei Dire Straits, una dintre cele mai influente trupe rock din toate timpurile, au ales sa isi continue drumul separat dupa aproape doua decenii de performanta. Insa, recent membrii formatiei s-au reunit, iar muzica, care ii face pe multi iubitori ai rock-ului nostalgici, continua sa rasune live in toata lumea prin proiectul “The Straits” , numit  nu de mult timp “The Dire Straits Experience”. Membrii formatiei sunt Chris White, Chris Whitten, Terence Reis, Tim Walters , Simon Carter, Danny Schogger si Paul Geary. Acestia canta la saxofon, tobe, clape, chitara, bas, pian si voce.

Datorita bucuriei pe care trupa a produs-o ani de-a randul publicului, in 2018 Dire Straits a fost inclusa in prestigiosul Rock and Roll Hall of Fame alaturi de alti artisti renumiti precum Bon Jovi, The Cars, The Moody Blues si Nina Simone. Ceremonia de includere in Rock and Roll Hall of Fame a avut loc in Cleveland.

De asemenea, faimoasa trupa a intrat in Cartea Recordurilor datorita faptului ca melodiile lor s-au mentinut in topurile din Marea Britanie timp de 1100 de saptamani. Totodata, aceasta a castigat de-a lungul timpului numeroase premii, printre care Grammy Award for Best Music Video, MTV Video Music Award for Videoof the Year sau Brit Award for British Group.

Ca sa ajungi repede la concert, cazeaza-te la Novotel Bucuresti, hotelul de 4 stele care se afla la doar 5 minute de mers pe jos de Sala Palatului. Hotelul din centrul capitalei este recunoscut pentru priceperea Chefului Bucsa Dumitru, asa ca poti sa fii sigur ca din punct de vedere culinar o sa fii rasfatat la hotelul din Bucuresti. De asemenea, camerele confortabile si spatioase de la Novotel Bucharest, dar si amabilitatea staff-ului sunt doar cateva dintre aspectele care te fac sa revii de fiecare data cu drag la hotelul de pe Calea Victoriei.

Rezerva camere la Hotel Novotel Bucharest City Centre!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe