Concert Megadeth

Concert Megadeth

Faimoasa formatie metal Megadeth se intoarce in Romania pentru un nou concert de exceptie. Trupa americana va sustine un show de zile mari la Arenele Romane din Bucuresti, miercuri, 13 iulie.

Megadeth din nou la Bucuresti

La trei ani de la concertul de succes pe care la sustinut in Romania, formatia Megadeth se intoarce la Bucuresti pentru a promova noul album “Dystopia”. Discul a fost lansat pe 22 ianuarie, fiind considerat cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani. Megadeth a fost infiintata in 1983 in Los Angeles, devenind rapid una dintre cele mai importante trupe metal din lume. De-a lungul anilor, Megadeth a lansat o serie de albume de succes, inclusiv “Rust in Peace” si “Countdown to Extinction”. Acum, trupa revine la Bucuresti pentru a sustine un nou concert exact in aceeasi locatie in care a cantat si ultima data – Arenele Romane.

Bilete la concertul Megadeth

Publicul din Romania va avea prilejul sa asculte cele mai noi piese ale formatiei Megadeth in 13 iulie. Concertul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, cu incepere de la orele 18.30. Biletele pentru concertul Megadeth in Romania au fost puse in vanzare. Pretul unui bilet este de 120 de lei daca este achizitionat inainte sau 145 de lei, in ziua concertului, la intrare.

Pachet special de cazare la concertul Megadeth

Vrei sa participi la concertul incendiar Megadeth de la Bucuresti? Rezerva o camera in Hotel Ibis Palatul Parlamentului situat la doar cateva minute de mers pe jos de Arenele Romane si beneficiezi de un discount promotional. Profita de oferta speciala Hai la concert si ai 15% discount. Rezerva acum!

Informatii privind evenimentul:

Arenele Romane

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe