Concert Scorpions

Concert Scorpions

Fanii indragitei trupe de muzica rock Scorpions vor avea ocazia sa-si revada trupa favorita intr-un spectacol incendiar care va avea loc la mijlocul lunii iulie. Trupa Scorpions, originara din Hanovra, revine pentru a sasea oara in Romania, de aceasta data pentru a-si promova cel mai recent album, "Return to Forever". Spectacolul de la Bucuresti are loc in cadrul turneului mondial "Return To Forever"/ "50th Anniversary Tour".

Scorpions – 50 de ani de muzica rock

Trupa Scorpions a concertat pentru prima data in Romania in 1993, la festivalul Rock '93 si s-au reintors mereu in fata publicului romanesc. Ultimul concert al trupei Scorpions in Romania a avut loc in 2013, cu ocazia relansarii discului Crazy World intr-o editie deluxe. De aceasta data, Scorpions va canta in fata publicului din Romania piese de pe albumul "Return to Forever", care reuneste piesele consacrate ale trupei si care a fost lansat cu prilejul aniversarii a 50 de ani de la infiintarea trupei.

Bilete la concertul Scorpions

Trupa Scorpions va concerta la Arenele Romane din Bucuresti in 16 iulie, de la orele 20. Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment si East European Production. Biletele au fost puse in vanzare. In functie de categoria aleasa, pretul unui bilet la concertul Scorpions variaza inte 172,8 lei si 270 de lei. Accesul copiilor sub 7 ani la concert este interzis. Minorii cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani pot  lua parte la concert doar daca sunt insotiti de adulti.

Pachet special de cazare la concertul Scorpions

Trupa Scorpions a lansat in cei 50 de ani de la infiintare unele dintre cele mai frumoase balade rock din repertoriul international. Milioane de fani din intreaga lume au fredonat piese precum "Still Loving You", "Wind of Change" sau "You and I". Vrei sa ii vezi si tu pe membrii trupei Scorpions la Bucuresti? Profita de oferta speciala Hai la concert si ai 10% discount. Rezerva acum!

Informatii privind evenimentul:

Arenele Romane

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe