Creative Fest – Festival de arta urbana, in Bucuresti

Creative Fest – Festival de arta urbana, in Bucuresti

Cel mai asteptat eveniment de arta si cultura urbana va avea loc in aceasta luna in Bucuresti. Creative Fest aduce in fata publicului din Bucuresti artisti de strada si cantareti de hip-hop de renume din intreaga lume. Agenda evenimentului este completata de numeroase alte activitati culturale, demonstratii de graffiti, acrobatii cu bicicleta sau skateboardul, 3D urban si multe altele.

Festival de cultura urbana

Creative Fest este un eveniment care iti propune sa promoveze tinerii artisti din Bucuresti punandu-le la dispozitie o platforma de exprimare vizibila pentru intreg publicul capitalei. Evenimentul este organizat de Primaria municipiului Bucuresti si Centru de Creatie, Arta si Traditie. Intrarea la toate evenimentele din cadrul Creative Fest este libera si se va desfasura in Piata Constitutiei din Bucuresti, in perioada 22-24 iulie.

Artisti romani si de peste hotare

Cea de-a treia editie a Creative Fest aduce in Romania artisti precum Redman, Dilated Peoples, Dub Fx, Patrice si Coely. Line-up-ul festivalului este completat de numerosi artisti romani. Printre acestia se numara Gojira & Planet H, Omul cu sobolani, Suie Paparude, Culese din Cartier (Argatu, Fratii Grime, Fantome si Cred Ca Sunt Extraterestru), CTC (Vlad Dobrescu, Deliric si DOC), Coma, Tony Baboon, Robin and the Backstabbers, Basska, ALAN & KEPA, Raku si Dj K-lu & DJ Sauce

Cazare in Bucuresti pentru Creative Fest

Vrei sa participi si tu la festivalul Creative Fest? Rezerva o camera in Hotel Ibis Palatul Parlamentului situat la doar cateva minute de mers pe jos de Piata Constitutiei si beneficiezi de un discount promotional. Profita de oferta speciala Hai la concert si ai 10% discount. Rezerva acum!

Informatii privind evenimentul:

Piata Constitutiei

22. 7. 2016 - 24. 7. 2016

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe