Concurs

Concurs

Titlul concursului: Sărbătorește dragostea românește!

Perioada concurs: 15.02.2018 – 22.02.2018

Mecanism: link către hotel + tag persoanei într-un comentariu pe Facebook

Premii: 2 nopți de cazare + 2 x mic dejun + cină

Hotel Novotel Bucuresti City Center

Vă place să îmbinați utilul cu plăcutul? La Novotel Bucharest City Center puteți să vă începeți ziua cu o plimbare pe faimosul Lipscani, în timp ce vă bucurați de atmosfera vie a Centrului Vechi. Continuați promenada pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere ale Bucureștiului, în timp ce faceți shopping de la Armani, Elysee Victoriei, Gucci și o multitudine de magazine cu bijuterii din diamante și ceasuri de lux. Și, nu în ultimul rând, puteți admira fațada vechiului Teatru Național de fiecare dată când intrați în hotel, aceasta fiind o replică după clădirea autentică din anul 1852.
Vă invităm să cinați la Winestone Victoriei 37, restaurantul hotelului, unde veți descoperi vinuri din podgoriile românești și internaționale rar intalnite în meniurile bucureștene, dar și printre cele mai delicioase și rafinate bucate de pe Calea Victoriei." Afla mai multe pe  www.AccorHotels.ro/hotel-novotel-bucuresti-city-center/

Hotel Pullman Bucharest World Trade Center

Iubitori de plimbări lungi în natură? La Pullman Bucharest World Trade Center sunteți la un pas de Parcul Regele Mihai I, cel mai mare parc din București, unde vă puteți bucura de plimbări relaxante cu vaporașul pe lacul Herăstrău sau puteți să admirați varietatea botanică a parcului.
Continuați plimbarea pe bulevardul Kiseleff până la Arcul de Triumf al Micului Paris, iar la întoarcere vă recomandăm să vizitați Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”, una dintre cele mai mari atracții turistice ale Bucureștiului.
După o astfel de plimbare solicitantă, vă invităm să savurați cele mai delicioase preparate din carne la Barbizon Steak House, restaurantul hotelului ce servește o selecție de peste 50 de vinuri." Afla mai multe pe www.AccorHotels.ro/hotel-pullman-bucuresti-world-trade-center/

 

Informatii privind evenimentul:

15. 2. 2018 - 22. 2. 2018

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe