Edenland Park Bucuresti

Edenland Park Bucuresti

La doar 20 de minute de Bucuresti, in comuna Balotesti, se afla un loc in care toti membrii familiei au parte de distractie in aer liber. De la ferma animalelor, in care cei mici descopera iubirea fata de necuvantatoare, pana la paintball, echitatie sau trasee in copaci, Edenland este locul in care rasetele, jocurile si discutiile captivante se aud in tot parcul. Un loc ce te indeamna sa visezi la personajul de basm preferat.

Aventura in plina natura

Hei, Robin Hood esti gata de distractie?  Da, cu tine vorbesc! La Edenland harponul si tolba cu sageti te asteapta sa te antrenezi pentru a-i prinde pe raufacatorii din imprejurimi. Desigur, este si mai bine daca iei cateva lectii de calarie pentru a-i prinde din urma pe hotii care vor sa scape nepedepsiti. Sau, daca echitatia nu este pe placul tau, poti alege sa ii urmaresti cu un mjloc de transport ceva mai modern, bicicleta.

De asemenea, ca sa faci fata oricarei situatii neprevazute iti recomandam sa incerci sa escaladezi si muntii sau copacii din jur. Mai mult, poti chiar sa-i vezi de la inaltime pe toti cei prezenti in parc, in timp ce te dai cu tiroliana.

Un alt loc de care te poti bucura in parc este ferma animalelor, aceasta este un adevarat Eden. Poti sa admiri paunii eleganti, sa hranesti capritele prietenoase sau sa mangai si sa te imprietenesti cu celelalte animale vesele si bine ingrijite. 

Din mijlocul Bucurestiului in inima padurii

Dupa ce ai vizitat Centrul Vechi, Muzeul National de Istorie a Romaniei sau Palatul Parlamentului este timpul sa te distrezi si relaxezi in mijlocul naturii. Nu trebuie sa te indepartezi prea mult de Bucuresti in cautarea unui loc calm si plin de verdeata. Edenland Park este la doar cateva minute de aglomeratia urbana.

Dupa ce ai strabatut cararile intortocheate ale padurii fermecate, poti sa te relaxezi intr-una dintre camerele confortabile de la Novotel Bucharest City Centre, hotelul de pe Calea Victoriei in care beneficiezi de toate facilitatile la care te poti gandi. De asemenea, preparatele chefului Bucsa Dumitru iti asigura rasfatul culinar, iar staff-ul hotelului se asigura ca ai parte de sejurul la care ai visat.

Rezerva o camera la Hotel Novotel Bucharest City Centre!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe