Evenimente private la hotel Mercure

Evenimente private la hotel Mercure

Distribuire
Bucuresti, Romania
Oferta disponibila 1. 1. 2017 pana la 31. 12. 2017

La Mercure Bucharest City Center avem grija ca evenimentele speciale din viata ta sa se transforme in clipe de colectie, pe care le imparti cu cei dragi pentru totdeauna.


Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare, onomastica sau un alt eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iti punem la dispozitie intreaga expertiza a unei echipe de profesionisti talentati si dedicati, cat si farmecul celui mai chic, prietenos si primitor boutique hotel din centrul Bucurestiului.


In pachetul de organizare a evenimentului sunt incluse decoratiunile – fete de masa, huse scaune, aranjamente florale – cat si elementele de design personalizat – placute nominale pe mese, meniuri, lista invitatilor, schita salii si aranjamentul la mese.


Mercure Bucharest City Center iti ofera o sesiune de degustare cu unul dintre cele trei meniuri tematice, la alegere: traditional, classy sau chic. De asemenea, indiferent de optiunea ta, beneficiezi de un tort personalizat, cadou din partea casei.


Beneficiezi de 15% reducere pentru evenimentele organizate in zilele de vineri sau duminica!


Situat pe strada George Enescu, in apropiere de Ateneul Roman si de Calea Victoriei, Mercure Bucharest City Center este cel mai nou si mai elegant boutique hotel din centrul Bucurestiului. Designul hotelului si al restaurantului este inspirat de personalitatea si opera marelui compozitor, conferind intregului spatiu un aer artistic, plin de farmec si armonie muzicala.


Organizand evenimentul tau la Mercure Bucharest City Center, te bucuri de cazare gratuita in noaptea evenimentului, in camera Privilege cu mic dejun inclus, pentru doua persoane. Invitatii tai beneficiaza si ei de tarife preferentiale pentru cazare si, nu in ultimul rand, parcarea este gratuita, in parcarea subterana a hotelului, ce dispune de pana la 30 de locuri.


Meniu Chic


Meniu Classy


Meniu Traditional


Meniu Bauturi


Sa inceapa petrecerea!

Rezervati

REZERVA ACUM LA UNUL DIN HOTELURILE PARTICIPANTE

Hotel Mercure Bucuresti City Center

Hotel Mercure Bucuresti City Center
Hotel Mercure Bucuresti City Center de 4 stele este situat pe strada George Enescu in apropierea celui mai prestigios bulevard al capitalei, Calea Victoriei de-a lungul careia sa regasesc unele...
De la 60 EUR