„Simfonia apei” – un spectacol unic

„Simfonia apei” – un spectacol unic

,,Simfonia apei”, spectacolul care aduce in prim-plan Fantanile Urbane bucurestene din Piata Unirii, a adunat la deschiderea de la inceputul lui mai mii de privitori. Si a tinut in fata ecranului alte milioane de oameni, pentru ca evenimentul a fost prezentat in regim de breaking news si in prime time la mai toate televiziunile de mare audienta. Minute bune, telespectatorii au urmarit cu respiratia taiata jocuri de lumini, de culori, de imagini proiectate pe forme fluide si acompaniate de muzica.

Un spectacol inegalabil, despre valorile romanesti

Cei care au avut sansa sa vada toate aceste lucruri la fata locului marturisesc ca reprezentatia intrece - prin ingeniozitate, prin mesaj - alte evenimente similare din intreaga lume.

In 2019, spectacolele stradale de la Fantani celebreaza valorile autentic romanesti și rulează din mai pana la final de octombrie, in fiecare weekend.

Temele din acest an sunt următoarele: stelele sportului romanesc, pionieri ai inovatiei autohtone, genii ale culturii si ale literaturii noastre si Bucuresti - capitala europeana.

Fiecare evolutie dureaza aproximativ 45 de minute. Acompaniamentul muzical este, de fiecare data, altul. Altele sunt si imaginile proiectate pe cele patru ,,ecrane de apa” de la fantana centrala, orientate spre cele patru puncte cardinale. Si altele sunt culorile proprii fiecarui spectacol.

Tehnica de ultima generatie. Efort. Arta.

Armonia si spectaculozitatea ,,Simfoniei...” sunt asigurate de 26 de roboti care controleaza apa. De 800 de pompe care o arunca la mai mult de 40 de metri inaltime, adica mai sus decat blocurile de prin preajma.

Construite la sfarsitul anilor '80, cele 44 de fantani din Piata Unirii se intind pe aproximativ 1.4 kilometri, iar apa lor acopera cam 16.200 metri patrati. Dupa un amplu proces de reabilitare, au fost redeschise anul trecut, fiind in prezent primele fantani din Europa monitorizate complet digital, cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. 

Obisnuieste-te cu excelenta !

Seara, dupa ce te-ai delectat urmarind ,,Simfonia apei”, indreapta-te spre Hotel Mercure Unirii, unde poti „locui” cat timp te afli in Bucuresti. De aici, ajungi repede si la Fantani, si in numeroase alte puncte de atractie din Capitala: Centrul Vechi; Catedrala Nationala - cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa; Palatul Parlamentului; Piata Constitutiei...

La Mercure Unirii Bucuresti, modernitatea si rafinamentul spatiului renovat recent, comportamentul impecabil al personalului, facilitatile specifice unui hotel de 4 * te vor incanta, cu siguranta. Fiecare oaspete al hotelului Mercure Unirii are parte – de fiecare data cand alege sa locuiasca aici – de servicii hoteliere excelente.

Rezerva acum o camera la hotel Mercure Unirii Bucuresti!  

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe