Maratonul Bucuresti

Maratonul Bucuresti

3, 2, 1… Start! Esti un impatimit al alergatului sau un simplu amator? Vino la Maratonul din Bucuresti. Acesta se desfasoara in fiecare an in luna octombrie din 2008 si pana astazi. Hai sa alergi impreuna cu alte sute de oameni pentru a simti satisfactia de a te afla intr-o competitie sau pentru bucuria de a sustine o cauza ce are nevoie de sprijinul tau.

Sportul nu are varsta, de la adulti pana la bunici sau nepoti, toata lumea poate sa faca miscare in cadrul Maratonului Bucuresti. Asadar, vino in Piata Constitutiei, punctul de pornire al cursei, si participa la probele de 10 km, semimaraton, maraton sau stafeta.

Traseul Bucharest Marathon trece prin cele mai frumoase zone ale Bucurestiului, precum cea a Arcului de Triumf sau Calea Victorei. Pe parcursul cursei iti sunt asigurate statii de hidratare, iar prietenii, familia si trecatorii te incurajeaza sa ajungi pana la final pentru a obtine medalia dorita.

Dar Maratonul din Bucuresti nu este popular doar in randul romanilor. An de an, atleti sau amatori din cele mai indepartate tari vin in Romania pentru a se bucura de placerea de a alerga. Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON detine certificarea Bronze Label acordata de Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism. Aceasta presupune prezenta atletilor de elita de patru nationalitati diferite, atat barbati cat si femei.

Vii in Bucuresti special pentru maraton sau pentru un sejur mai lung? Rezerva camere la Mercure Bucharest Unirii sau Novotel Bucharest City Center, doua dintre cele peste 3,600 de hoteluri ce fac parte din grupul hotelier Accor cunoscut la nivel international datorita serviciilor de exceptie pe care le ofera celor care le calca pragul. In plus, membrii Le Club AccorHotels au parte de preturi cu 10% mai mici. Ce mai stai?

Rezerva online la hotelul Accor preferat!

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe