Tarif special pentru membrii Clubului Accorhotels:
10 % discount, tot timpul anului

Pentru actualii si noii membri Le Club AccorHotels. Vezi condiţiile

INSCRIE-TE ACUM IN LE CLUB ACCORHOTELSEste rapid, usor şi gratuit!
INSCRIE-TE ACUM IN LE CLUB ACCORHOTELS

*Condiţii de vânzare:
Tariful redus este valabil doar pe site-urile grupului Accor (www.accorhotels.com, www.sofitel.com, www.pullmanhotels.com, www.novotel.com, www.mercure.com, www.ibis.com)
Este necesară crearea unui cont Le Club Accorhotels. Dacă nu sunteţi deja membru al Clubului, vă puteţi crea acum gratuit un cont. În caz contrar, nu puteţi beneficia de acest discount.
Mărci participante la promoţie:
Toate mărcile Grupului AccorHotels participă cu exceptia următoarelor hotelf1, ibis budget, Mama Shelter, Fairmont, Raffles Swissôtel si Huazhu.
Discount-ul poate fi de 5% sau 10% in functie de hotel: consultati lista de mai jos pentru a afla procentul reducerii.
Discountul se aplică tarifelor publice, cu excepţia promoţiilor, în funcţie de disponibilitatea hotelurilor participante. Nu se aplică în zilele în care hotelurile nu mai au camere disponibile.
** In functie de disponibilitatea hotelurilor participante in programul de loialitate Le Club AccorHotels
Ofertă valabilă pentru o noapte de cazare care costă maxim 40 euro la unul din hotelurile participante în programul de loialitate Le Club Accorhotels. Dacă aceasta costă mai mult de 40 euro, membrii pot primi un discount de 40 euro din pret, în schimbul punctelor. Discounturile de 40 euro pot fi acumulate în limita a 1000000 de puncte pe rezervare.


Privacy policy and Cookies policy