Nottara, teatrul de pe bulevardul din inima Bucurestiului

Nottara, teatrul de pe bulevardul din inima Bucurestiului

Te invitam sa iei parte la o piesa jucata la Nottara, unul dintre teatrele preferate ale bucurestenilor si ale vizitatorilor capitalei. Povestea acestuia a inceput pe data de 15 septembrie 1960 si inca se scrie.

O seara de poveste la Teatrul Nottara

Te imbraci elegant, iti iei perechea de brat si porniti impreuna spre Bulevardul Magheru, cel care impreuna cu Bulevardul Balcescu leaga Piata Romana de Piata Universitatii. Artera pe care se afla teatrul, una dintre principalele bulevarde ale Capitalei, era in anii ’70 locul de intalnire al scriitorilor care isi petreceau zilele creand opere artistice ce si astazi se citesc cu drag.

In holul central esti intampinat de zambetele oamenilor veniti sa se bucure de o reprezentatie interpretata admirabil de actorii pentru care teatrul inseamna totul. In sala Horia Lovinescu iubitorii artelor isi cauta locurile si asteapta nerabdatori sa se stinga lumina, sa se ridice cortina si sa inceapa magia.

Artistii intra rand pe rand pe scena si te invita sa faci parte din povestea care urmeaza sa se scrie intr-unul dintre cele mai iubite teatre din Bucuresti. Gabriel Rauta, Serban Gomoi sau Ion Haiduc sunt doar o parte din distributia care te introduce in seara aceasta intr-o poveste shakespeareana cu mult umor. Se joaca cu casa inchisa “Mult zgomot pentru nimic”. Decorul, costumele, muzica si coregrafia spectacolului sunt o adevarata explozie de fantezie, de sensibilitate si de inventivitate.

Timpul se opreste in loc pentru mai bine de doua ore, iar tie nu-ti vine sa crezi cat de repede a trecut. Realizezi acest lucru abia la final, cand actorii se inclina in aplauzele spectatorilor incantati. Parasesti sala relaxat si reflectezi cu interes asupra lectiilor de moralitate care sunt valabile si astazi.

Un loc de cazare aparte

Muzica si teatrul se completeaza, asa ca iti recomandam sa-ti petreci sejurul la un hotel de 4 stele din Bucuresti, Mercure Bucharest City Center. Acesta este indragit datorita designului inspirat din opera celui mai mare compozitor roman, George Enescu. De la lobby si pana la cescutele din care sorbi din cafeaua aromata in fiecare dimineta, opera enesciana este regasita in fiecare coltisor. Nu-ti spunem mai multe, descopera singur de ce la acest hotel din centrul orasului Bucuresti oaspetii revin cu drag de fiecare data.

Rezerva-ti sejurul la Hotelul Mercure Bucuresti City Center!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe