Ocna Sibiului

Ocna Sibiului

Litoralul Ardealului, asa cum este numit orasul aflat la doar 17 kilometri de orasul Sibiu, este situat la o altitudine de peste 400 de metri si este marginit de dealuri impadurite. Ocna Sibiului, comparata in perioada interbelica cu celebra Karlovy Vary, un oras din Republica Ceha recunoscut in toata lumea pentru potentialul sau terapeutic, este locul perfect in care sa-ti petreci o zi relaxanta impreuna cu toata familia.

O zi in statiunea Ocna Sibiului

In statiunea balneoclimaterica descoperi 12 lacuri functionale cu apa sarata si un complex balnear cu stranduri recunoscute pentru potentialul lor in tratamentele reumatice, neuromotorice si ginecologice. De asemenea, in interiorul complexului gasesti foisoare, terase si alte locuri special amenajate pentru a admira peisajul pe care trebuie sa-l vezi cu proprii ochi. In plus, in apropierea acestuia se afla un parc natural de foioase ce are o suprafata de 15 hectare, in care te poti plimba nestingherit.

Nici cei mici nu au timp sa se plictiseasca. Acestia se pot distra in piscina cu apa sarata sau cea cu apa dulce sau in locurile de joaca special amenajate pentru copii.

Dintre lacurile pe care le gasesti in acest loc dintre dealuri si coline, Brancoveanu, Rosu si Lacul Negru sunt cele mai sarate din Europa. De asemenea, Lacul Avram Iancu este cel mai adanc lac sarat de ocna din Romania. In timp ce, Lacul fara Fund este declarat monument al naturii datorita fenomenului de heliotermie. Acesta consta in pastrarea indelungata a caldurii acumulate in apa sarata.

Hai si tu la Ocna Sibiului sa te bucuri de beneficiile terapiei naturale cu sare si namol!

Descopera imprejurimile orasului Sibiu
Ca sa ajungi la Ocna Sibiului, trebuie sa mergi pana la Sibiu, iar de aici mai ai doar 17 kilometri de parcurs. Pentru ca vacanta ta sa fie perfecta, continua relaxarea la Ibis. In acest hotel din centrul orasului Sibiu te simti ca acasa datorita atentiei pe care staff-ul o acorda fiecarui oaspete in parte. Mancarea gustoasa si confortul sporit din camere iti completeaza vacanta de vis din inima tarii.

Rezerva-ti si tu sejurul la Hotel Ibis Sibiu!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe