Parcul Natural Comana, aventura in natura aproape de Bucuresti

Parcul Natural Comana, aventura in natura aproape de Bucuresti

Ai vizitat Palatul Parlamentului, Ateneul Roman sau Muzeul Satului Dimitrie Gusti? E timpul si pentru un obiectiv turistic de pe langa Bucuresti. Noi iti propunem Parcul de Aventura Comana. De ce? Continua sa citesti si o sa descoperi. :-) 

Distractie pentru toti membrii familiei

Cum intri in parc, in fata ochilor ti se dezvaluie un tinut cu totul verde, colorat ici-colo cu bujori si trandafiri cu miros imbietor. O zi in Parcul Comana cu siguranta este pe placul copiilor. Bine, bine, nu doar a copiilor, ci si a adultilor si, de ce nu, chiar a bunicilor.

In Parcul de Aventura ce se afla la doar 40 de km de capitala gasesti o cascada de tiroliene, o tiroliana peste lac de 130 de metri si 9 trasee diferite ca grad de dificultate. Dintre acestea, unele sunt perfecte pentru prichindeii care vor sa-si invinga teama de inaltime, in timp ce altele sunt mai potrivite pentru cei mai curajosi dintre “oamenii mari”.

Vocile vizitatorilor se aud din toate colturile parcului. Biciclistii veseli se plimba pe aleile ingrijite, in timp ce alte persoane isi savureaza cafeaua sau limonada. Pe lac oamenii se plimba cu barca sau caiacul. E greu de crezut ca poti sa fii insotit de cineva care sa nu gaseasca ceva placut de facut in parc. Poti juca un meci de tenis pe terenul special amenajat, poti sa-ti incerci norocul la tirul cu arcul, sa pescuiesti sau sa te plimbi cu trasura.

Unde te cazezi?

Desigur, ai nevoie doar de o zi ca sa descoperi parcul de aventura situat in apropierea capitalei, asa ca este ideal sa te cazezi la un hotel in Bucuresti. Noi iti recomandam Novotel Bucharest de pe Calea Victoriei.

Hotelul din centrul orasului este family friendly. Aici copiii tai care au pana in 16 ani sunt cazati gratuit in camera cu tine. De asemenea, daca planuiesti sa explorezi cel mai mare oras din Romania impreuna cu toata familia, apartamentele din hotelul de 4 stele din Bucuresti sunt cele mai potrivite datorita spatiului avantajos.

Dupa ce te-ai odihnit in camerele confortabile de la Novotel Bucuresti, incepe-ti ziua cu o cafea aromata la Winestone Victoriei 37. Apoi este timpul pentru distractie in aer liber la parcul de aventura potrivit pentru toate varstele. Asadar, urcati-va in masina, porniti GPS-ul si mergeti impreuna spre Comana Natural Park. Ajungeti imediat, se afla la mai putin de o ora distanta.

Rezerva o camera la Hotelul Novotel din Bucuresti!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe