Parcul Regele Mihai I, cel mai mare parc din capitala

Parcul Regele Mihai I, cel mai mare parc din capitala

Indiferent de anotimp,  o plimbare prin Parcul Regele Mihai I, numit pana nu demult Herastrau, este mereu o idee inspirata. De ce spunem asta? Descopera in randurile care urmeaza cum poti sa-ti petreci o zi perfecta in cel mai mare parc din Bucuresti.

Bucurati-va din plin de natura in centrul orasului

Chiar daca este vorba de iarba proaspata  printre care se zaresc flori de diverse culori, de covorul cu frunze ruginii sau de copacii golasi la trunchiul carora observi zapada moale, cu siguranta o vizita in  Parcul Regele Mihai I te incarca cu energie.

Mergeti hai-hui prin parc si descoperiti frumoasa Gradina japoneza, unde gasiti cirestii donati chiar de Imparatul Japoniei. Indreptati-va apoi spre Insula Trandafirilor, loc in care ai ocazia sa admiri gratioasele lebede negre sau albe, ratuste caroline, gastele salbatice care plutesc alene pe apa sau paunii cu coada lor spectaculoasa. Apoi plimbati-va cu hidrobicicleta, barca sau vaporasul pe Lacul Herastrau.

Dupa atat efort a venit timpul unei gustari bine-meritate! Floricele crocante, acadele dulci, inghetata racoritoare sau vata pe bat? Hm..greu de ales. Savurati-le in tihna pe una dintre bancutele din parc. Daca sunteti norocosi, este posibil sa vedeti chiar si jucausele veverite in drumul vostru.

Dupa ce v-ati odihnit, mai aveti un loc de care trebuie sa va burcurati neaparat impreuna. Copiii sunt incantati sa faca un popas si in zona Roaba de cultura, un spatiu in aer liber in care sunt organizate tot felul de activitati pentru pitici, asa cum sunt atelierile, cursurile de dans sau concertele in care aveti ocazia sa ii intalniti pe cei mai iubiti artisti. Si, bineinteles, plimbarea voastra nu ar fi completa fara o vizita la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” sau Muzeul Stavilarului.

Dupa cateva ore de plimbare, a venit timpul sa va bucurati de o cina gatita cu mult drag la restaurantul hotelului din Bucuresti ce se afla la doar o scurta plimare de parc, Ibis Styles Erbas. Dupa ce v-ati saturat, urcati in camera hotelului din zona de nord a capitalei si odihniti-va intr-una dintre camerele cu design urban.

Rezerva o camera la Hotelul Ibis Styles Erbas!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe