Promenada, mall-ul din zona de Nord a Bucurestiului

Promenada, mall-ul din zona de Nord a Bucurestiului

Vii in Capitala intr-un weekend romantic, o vacanta impreuna cu prietenii ori familia sau intr-o calatorie de afaceri? Trebuie neaparat sa mergi si in zona de Nord a Bucurestiului, cea in care se afla cele mai frumoase restaurante, Parcul Regele Mihai I si cele mai multe cladiri de birouri ale marilor corporatii din Romania. De aici ajungi cu usurinta la Promenada Mall ca sa iei masa, sa te incarci cu energie la sala de fitness sau pentru a cauta darul perfect pentru cei dragi.

La plimbare prin Promenada

Centrul comercial are sase niveluri. La cele doua etaje subterane iti lasi masina si apoi poti sa descoperi celelalte patru etaje. Aici gasesti toate magazinele de care ai nevoie, de la cele pentru imbracaminte si incaltaminte, asa cum sunt Zara, Brise, D'S Damat ori Gant, pana la cele in care gasesti decoratiuni interioare deosebite ce iti infrumuseteaza casa.

Spatiul de la ultimul etaj este separat in doua zone. In cea acoperita poti sa mergi la sala de fitness, in zona de divertisment sau sa iei masa la Chopstix, Orotoro sau Pep & Pepper. In partea descoperita functioneaza o terasa pe toata durata anului. Aici poti savura bautura preferata sau poti sa te bucuri de un film ori de un concert in zona destinata evenimentelor. De asemenea, pe terasa de la nivelul doi a centrului comercial Promenada se amenajeaza in fiecare iarna singurul patinoar la inaltime din Bucuresti.

De asemenea, centrul comercial este, asa cum indica si numele, un loc destinat plimbarilor relaxante. Asa ca vino intr-o promenada la mall-ul situat pe Calea Floreasca nr. 246B, sigur gasesti ceva de facut pe placul tau.

Cazeaza-te la Ibis Styles Erbas

Dupa o zi lunga, ai nevoie de un loc in care sa te odihnesti. Nu ai mult de mers, doar cateva minute pana la hotelul din zona de Nord a orasului Bucuresti, Ibis Styles Erbas. Noi iti recomandam Apartamentul Style. Acesta este format din living si dormitor. Saltelele din patul dublu sunt deosebit de confortabile datorita conceptului Sweet Bed de care colegii nostri sunt incantati sa-ti vorbeasca, trebuie doar sa-i intrebi. Asadar, trezeste-te cu chef de viata, priveste pe fereastra cum orasul prinde viata si incepe o noua zi reusita.

Rezerva camera la Hotelul Ibis Styles Erbas!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe