Sala Palatului din Bucuresti

Sala Palatului din Bucuresti

De cate ori ai auzit cuvintele “concerteaza in premiera in Romania, la Sala Palatului “? Pariem ca nici nu mai tii minte numarul. Pentru ca da, acesta este locul in care cei mai importanti artisti din tara si din strainatate vin sa te incante cu spectacole de diverse tipuri, concerte de muzica clasica si chiar piese de teatru. Distreaza-te si tu intr-o seara cat altii in 10 la Sala Palatului!

Dupa ce ti-ai pus in bagaj incaltamintea comoda, ideala pentru plimbarile lungi, tinutele lejere perfecte pentru zilele de vacanta si palaria sau caciula, in functie de sezon, noi iti recomandam sa mai adaugi ceva: biletul la evenimentul mult asteptat.

Chiar in centrul orasului, la doar cativa pasi de Piata Revolutiei, Palatul Regal si Ateneul Roman gasesti o cladire ce gazduieste cele mai importante concerte, conferite si expozitii din Capitala. Aici este locul in care Indila, pe care cu siguranta ti-o amintesti datorita piesei Dernière danse, David Garrett, violonistul care a intrat in Guinness-book pentru rapiditatea cu care poate interpreta, precum si alti artisti iubiti de publicul din toata lumea au adus zambetul pe buzele milioanelor de spectatori.

Devenita unul dintre simbolurile Bucurestiului, aceasta a gazduit si zeci de concerte si evenimente culturale, asa cum este Festivalul „George Enescu”. Tot aici au loc piese de teatru, readaptate si puse in scena de marii actori ai teatrului romanesc printre care Florin Piersic, Horatiu Malaele sau Oana Pelea.

Strada Ion Campineanu, nr. 28, Sector 1, Bucuresti, aceasta este adresa pe care trebuie sa i-o spui soferului de taxi. Aici este locul in care distractia ta este asigurata pentru urmatoarele ore. Dupa concert, cu siguranta ai nevoie de o masa delicioasa, iar apoi de odihna intr-o camera spatioasa si confortabila. Exact asta primesti atunci cand te cazezi la hotelul din centrul orasului Bucuresti Mercure Bucharest City Center. Asadar, ce mai stai? Verifica chiar acum ce evenimente urmeaza in urmatoarea perioada la Sala Palatului.

Rezerva o camera la Hotel Mercure Bucuresti!

Rezervati

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe