Targul de Craciun din Bucuresti

Targul de Craciun din Bucuresti

 Targul de Craciun din Bucuresti

Finalul anului transforma Piata Constitutiei intr-o poveste desprinsa din cartile lui Charles Dickens datorita Targului de Craciun din Bucuresti. Cel mai mare targ de Craciun din Romania este amplasat intr-o zona centrala, chiar langa Palatul Parlamentului, asa ca vei ajunge in cel mai scurt timp in centrul povestii de sarbatori creata de Targul bucurestean.

 

Afla ce te asteapta anul acesta la Targul de Craciun din Bucuresti

Povestea incepe de la cateva sute de metri departare de Targul de Craciun din Bucuresti. Sutele de luminite te vor ajuta sa ajungi la Targ, asa cum o va face si bradul de 30 de metri frumos decorat. De asemenea, mirosul imbietor al cozonacilor proaspeti, pregatiti de cele mai iscusite bucatarese din tara, te va ajuta sa ajungi intr-o clipita in inima povestii magice de Craciun.

Povestea continua cu cele peste 100 de casute in care gasesti preparate traditionale ca-n Maramures: sarmalute, muraturi, carnati de-abia scosi din afumatoare, cozonaci pufosi si aromati, prajituri pentru toate gusturile, nelipsitul vin fiert cu scortisoara, dar si ornamente traditionale, facute de ciobani si tesatoare, costume si accesorii populare, jucarii pentru cei mici, obiecte artizanale create cu multa dragoste, si multe altele.

Ai atatea posibilitati, asa ca alegerea bunatatilor de pe masa de sarbatori sau a cadoului perfect pentru cei dragi e floare la ureche.

 

Descopera Capitala in aceasta iarna

Orasul Bucuresti are numeroase atractii ce te asteapta sa le descoperi. Nu trebuie sa ratezi Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Centrul istoric al orasului, Muzeul Taranului Roman sau Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare cladire folosita in scop administrativ din lume.

Vacanta ta nu ar fi completa fara locul de cazare ideal de la care sa ajungi in cel mai scurt timp la toate punctele de atractie ce te intereseaza.

Vino la Ibis Palatul Parlamentului, hotelul de la geamul caruia poti sa admiri targul de Craciun din Bucuresti. Camerele parlamentare, twin, apartamentele sau camerele pentru persoanele cu dizabilitati de la hotelul situat langa grandioasa cladire a Palatului Parlamentului sunt confortabile, foarte spatioase si pregatite sa te intampine.

Rezerva-ti acum vacanta la hotelul Ibis Palatul Parlamentului!

Informatii privind evenimentul:

1. 12. 2017 - 27. 12. 2019

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe