Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian

Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian

Lasa-te purtat in lumea muzicii clasice pe parcursul vizitei tale din Bucuresti cu ajutorul spectacolelor artistice puse in scena la Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian. Romania, in special orasul Bucuresti, se numara printre putinele tari in care opereta are o traditie puternica, ce continua sa se dezvolte si astazi. Inca de acum 125 de ani, in Romania au existat companii de teatru de opereta.

Descopera Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian

In urma cu mai bine de 67 de ani, in seara zilei de 7 noiembrie 1950, institutia ce astazi poarta numele de Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian a fost inaugurata cu premiera piesei „Vant de libertate” de Isaak Dunaevski.

De atunci, spectacolul de opereta s-a integrat firesc in viata culturala bucuresteana. Aceast gen de arta se bucura si astazi de un numar tot mai mare de spectatori. In Romania, creatiile artistilor Eduard Caudella, George Stephanescu sau Constantin Dimitrescu, numite "opere comice", au adus in atentia publicului acest tip de arta.

Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian incanta cu spectacolele sale milioane de oameni din tara si din strainatate, artistii institutiei avand turnee in multe tari europene, dar si pe continentul american.

Viziteaza Capitala Romaniei

Impunatorul Palat al Parlamentului, Piata Unirii si cea mai mare biblioteca din tara, Biblioteca Nationala se afla in drumul tau spre Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, iar la doar cateva minute de mers pe jos este Centrul Vechi, locul in care cafenelele si restaurantele cochete te asteapta cu usile deschise.

Vrei sa ajungi usor la toate aceste puncte de atractie ce fac din orasul Bucuresti un loc pe care trebuie sa-l vizitezi? Cazeaza-te la Mercure Bucuresti Unirii, aflat intr-o locatie ultracentrala, in apropiere de mijloacele de transport in comun ale Capitalei.

Designul art-deco al hotelului de top din Capitala este regasit in toate camerele hotelului din centrul orasului Bucuresti, de la camerele superioare cu pat dublu matrimonial sau cu doua paturi separate, pana la camerele Privilege sau al apartamentelor. Acestea iti ofera luminozitate, un spatiu generos, numeroase facilitati si o atmosfera ce te indeamna sa revii de fiecare data cu placere.

Rezerva acum la  Hotel Mercure Bucuresti Unirii

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe