Therme Bucuresti

Therme Bucuresti

Visezi la o vacanta pe o insula indepartata? Transforma-ti visul in realitate oricand iti doresti! La mai putin de 20 de km de capitala se afla destinatia exotica cu palmieri adusi din Malaezia sau Florida pe care o cauti.

O zi de relaxare completa

Indiferent daca esti cu familia, cu prietenii sau cu jumatatea ta, Therme Bucuresti va asigura relaxarea si distractia. Aici te asteapta 3 zone diferite cu apa termala extrasa de la 3100 de metri adancime in care te poti incarca cu energie: Galaxy, Palm si Elysium.

Celor mici cu siguranta le va placea sa se balaceasca in piscina cu valuri din zona Galaxy. Aici sunt suficiente tobogane pentru toti, numai bune pentru distractie. Poti alege unul dintre multiplele programe ce schimba luminile si muzica din interiorul toboganelor, de exemplu, programul ce simuleaza o furtuna cu fulgere si tunete. Ai inteles bine, te dai pe tobogan pe muzica si cu luminile alese de tine!  

The Palm este zona principala a centrului. Aici sezlongurile sunt raspandite printre palmieri. Incearca-le si pe cele cu hidromasaj sau jacuzzi-ul, cu siguranta iti vor asigura relaxarea. Daca tot esti aici, priveste in sus la acoperisul transparent si retractabil de 15 tone. Impresionant, asa-i?

Iubesti saunele? Atunci Zona Elysium este pentru tine. De exemplu, sauna Amazon include o vedere panoramica spre The Palm, iar in cea numita Hollywood poti urmari filmulete scurte. Dupa sauna poti continua relaxarea intr-o cabina de masaj.

Cauti cazare in Bucuresti? Iata recomandarea noastra 

Intrebarea „Unde mergem in weekend in afara Bucurestiului?” si-a gasit raspunsul. Vino in nordul Bucurestiului, inainte de Balotesti, la centrul Therme. Desigur, cazarea in Bucuresti trebuie sa fie pe locurilor pe care le descoperi in sejurul tau. Hotelul Pullman este alegerea vizitatorilor care stiu sa aprecieze confortul pe care ti-l ofera un hotel de 4 stele. Specialitatile delicioase de la restaurantul Barbizon si atentia pe care staff-ul ti-o acorda sunt doar doua dintre motivele pentru care hotelul din zona de nord a Bucurestiului este o alegere inspirata.

Rezerva la Hotel Pullman Bucuresti!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe