TNB - Teatrul National Bucuresti I.L. Caragiale

TNB - Teatrul National Bucuresti I.L. Caragiale

Mergand pe stradutele din centrul Capitalei vei ajunge in Piata Universitatii, locul in care cladirea Teatrului National Bucuresti I.L. Caragiale, cel mai vizitat teatru din Romania, se impune ca un simbol al orasului.

Descopera TNB

De peste 160 de ani, Teatrul National I.L. Caragiale face serile romanilor, dar nu numai, mai frumoase datorita jocului scenic remarcabil si al spectacolelor de renume puse in scena, asa cum sunt Regele Lear sau Don Quijote.

Sub motto-ul „Un teatru nou pentru un public nou”, Teatrul National I.L. Caragiale are sase etaje in care se regasesc sase sali inchise, un amfiteatru in aer liber, ample foaiere destinate expozitiilor si o sala de lectura.

In prezent, complexul cultural teatral este vizitat de aproximativ 20.000 de spectatori pe luna.

Hai si tu la TNB

Piata Universitatii, una dintre cele mai tranzitate zone din București este o pagina de istorie, iar o plimbare de-a lungul ei este ca o calatorie in trecut.

Descopera monumente de arhitectura nepretuite, precum Palatul CEC, Muzeul National de Istorie a Romaniei sau Cercul Militar National in drumul tau catre spectacolul de la TNB pe care il astepti cu nerabdare. De asemenea, la doar cativa pasi se afla Ateneul Roman si alte atractii turistice importante ale Capitalei, precum este institutia culturala care ii poarta numele celui mai cunoscut dramaturg roman, I.L.Caragiale.

Situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Teatrul in care poti admira jocul actoricesc al lui Marius Manole, Victor Rebengiuc sau Dan Puric, hotelul de patru stele Novotel Bucuresti City Center imbina clasicul si modernul intr-o armonie perfecta. Camerele superioare cu pat dublu sau cu doua paturi, apartamentele Junior, Novation sau Prezidential sunt o marca a rafinamentului si a bunului-gust pe care hotelul le ofera.

Rezerva-ti acum vacanta ta de vis la Hotelul Novotel din Bucuresti

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe