Sali de conferinte in Bucuresti

Hotelurile Accor Romania iti pun la dispozitie sali de conferinte in Bucuresti, in cinci locatii diferite care se vor potrivi perfect pentru evenimentul pe care il planuiesti.

Echipa noastra se va afla alaturi de tine la fiecare pas si te va ajuta cu fiecare detaliu. Vom avea grija ca intreaga organizare a conferintei tale in Bucuresti sa se desfasoare fara probleme.

Cele mai moderne sali de evenimente din Bucuresti

Pentru te asigura ca evenimentul pe care il organizezi se va desfasura fara niciun cusur, echipa AccorHotels iti pune la dispozitie sali de conferinte in Bucuresti pentru orice tip de eveniment, servicii impecabile si tehnologii audio-video moderne. Ofertele noastre vor satisface chiar si cele mai inalte asteptari.

Sali de conferinte Bucuresti Sali de evenimente Bucuresti

Toate salile noastre de conferinte din Bucuresti sunt dotate cu orice ai nevoie pentru un eveniment business de succes, inclusiv cu videoproiector, ecran, flipchart, wi-fi gratuit si aer conditionat.

La AccorHotels intregul proces de organizare a unor conferinte in Bucuresti se deruleaza usor si rapid. Tu nu trebuie decat sa-ti alegi hotelul favorit dintre Hotel Novotel Bucuresti City Center, Hotel Mercure Bucuresti City Center, Hotel Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului City Centre, Hotel Pullman Bucuresti World Trade Center sau Hotel Ibis Bucuresti Gara de Nord.